NYDELIG, LUKSURIØS OG MODERNE TOMANNSBOLIG I ALANYA

Generelt :
Alanya  – Nybygg av en luksuriøs og moderne tomannsbolig/villa med sjø- og golfutsikt.

Denne elegante tomannsboligen med 4 soverom ligger i et veletablert golfområde i hjertet av eksklusive Alanya. Her har du fantastisk golf- og havutsikt, og det er bare 3 minutter til strendene på denne relativt uberørte kyststripen og til den fantastiske Alanya Marina.

Fantastisk utsikt til Middelhavet, . Videre er det kun en kort avstand til alle lokale fasiliteter, restauranter, internasjonale golfbaner, butikker, treningssentre og internasjonale skoler. Anlegget vil benytte og nyte dagens moderne bekvemmeligheter: 2 svømmebassenger for voksne og barn, vakre middelhavshager, gym, 2 padelbaner og 24-timers sikkerhet.

•    Private pool
•    Sauna
•    Janitorial
•    Garden
•    Parking Garage

Inne vil huset bestå av en lys og luftig stue med direkte utgang til det flotte uteområdet og private hageanlegget som er ideelt for solbading, sammenkomster og utendørs matlaging.

•    4 soverom

•    3 bad

•    Boareal:180 m2

•    Terrasse: 95 m2

•    Privat hage: 75 m2
Square meter: 500

•    Pris: 410.000 euro

bolig i tyrkia til salgs
Vi tilbyr et komplett servicesenter som tar seg av alle typer eiendomsrelaterte transaksjoner i Turkey. Vår misjon er å være en troverdig, pålitelig og kunnskapsrik rådgiver for våre klienter. Vi bringer kjøpere og selgere til Turkey new Property Estates hvor fantastiske muligheter venter dem. Våre tjenester omfatter salg av boliger og lokaler, leie av feriebolig, eiendomsforvaltning, takseringer, investeringer, lån og rådgivningstjenester. Ved salg annonserer vi boligen i de største portalene over hele Europa i tillegg til en rekke andre medier, publikasjoner, billboards osv, og vi har også en stor kundebase. Ved kjøp følger vi våre kunder tett opp for å sørge for at alt gjennomføres korrekt og trygt, og vi kan også gjennom våre partnere tilby en rekke andre tjenester som rehabilitering, oppussing, innkjøp og møblering, rengjøring, utleie osv.  Leilighet i alanya til salgs

Turkey new Property  Estates er partnere med . Vogt yter juridisk assistanse i forbindelse med kjøp og salg av eiendom, og har I tillegg solid kompetanse og erfaring innenfor skatt, arv, emigrasjon og immigrasjon, selskapsrett med mer. Med både norske og spanske advokater i staben er Vogt beste samarbeidspartner for å kunne vurdere rettsspørsmål både fra norsk og Turkey  synsvinkel. I tillegg samarbeider Turkey new Property også med andre norske, svenske, tyske og Turkey advokater.

Besøk vår web-side  http://www.turkeynewproperty-no.com/ for mer informasjon.

Boligene våre som vises på .. er bare et lite utvalg av alt vi har å tilby.

image-1 image-2 bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs image-15 image-16 bolig i tyrkia til salgs image-18 bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs bolig i tyrkia til salgs

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s